De bästa penisförlängarna | Topplista

Om man är på jakt efter permanent penisförstoring räcker det inte med penispumpar som förser en med en temporär lösning. Istället får man vända sig till en penisförlängare, en produkt som man drar nytta av varje dag under flera månader när man eftersöker penisförstoring som håller i sig för all framtid.

Topplista
1. Male Edge Pro PenisförlängareSe priset
2. Androextender PenisförstorareSe priset
3. Jes Extender Original PenisförlängareSe priset
4. Male Edge Basic PenisförlängareSe priset
5. Andropenis Gold PenisförlängareSe priset
6. Jes Extender Original Guld PenisförstorareSe priset
7. Male Edge Extra PenisförlängareSe priset
8. Jes Extender Titanium PenisförlängareSe priset

En stor rad penisförlängare för penisförstoring har visat sig vara mycket effektiva, och det finns till och med varianter som är framtagna av kunniga läkare. Med andra ord är det bevisat att penisförstoring fungerar så länge man använder apparaten under den rekommenderade tiden. Nedan ska vi tala mer om några av de bästa penisförlängarna på marknaden för effektiv penisförstoring samt lista några av de tillbehören som kan vara bra att ha tillhands.

Bäst i test | Male Edge Pro Penisförlängare

male edge pro penis forstørrer ny

Male Edge Pro Penisförlängare är ett set som tillåter en att förlänga sin penis permanent genom återupprepad användning under en längre tid. Setet kommer utrustat med en lång rad tillbehör och hjälpmedel för att göra ens penisförlängning enklare och smidigare för en. Hela paketet innehåller Male Edge penisförstorare, linjal, fyra stycken gummiremmar, gasbinda, skyddspåse, skyddsstoppning samt en robust förvaringspåse.

Med allt detta till ens förfogande kan man använda Male Edge Pro Penisförlängare under 3-6 månader för en beräknad penisförlängning på 30 %. För att få bästa möjliga resultat med ens penisförstoring rekommenderas det att man drar nytta av Male Edge Pro Penisförlängare under cirka 2-4 timmar per dag i alltifrån ett halvår till ett och ett halvt år.

Denne penisförlängare är bekväm och kommer för det mesta att vara fullkomligt smärtfri. Med all utrustning som man behöver inkluderad i paketet behöver man heller inte oroa sig för att tvingas ge sig ut och köpa ytterligare produkter innan användning. Tänk på att det krävs användning under en ganska lång tid innan man ser ett klart resultat av en penisförlängning.

Fördelar:

 • Innehåller alla tillbehör man kan tänkas behöva
 • Högkvalitativ utrustning
 • Internationella test visar prov på imponerande resultat

Nackdelar:

 • Ganska dyrt set

Bäst till priset | Androextender Penisförstorare

androextender penis forstørrer

Om man är ute efter en prisvärd och permanent penisförlängning kan det vara väl värt att vända sig till Androextender Penisförstorare. Denne penisförlängare drar nytta av en typ av dragningssystem som tvingar kroppen att producera nya celler, vilket under en viss tids användning leder till penisförlängning. Hur stor denne penisförlängning blir beror på hur länge man använder sin penisförlängare samt hur många timmar per dag man drar nytta av den, men fyra-nio timmar dagligen i sex-nio månader för Androextender Penisförstorare brukar vara en rekommendation.

Denne penisförlängare har lagt stort fokus på just komfort då den är menad att dras nytta av under ett flertal timmar varje dag, så just därför kan man vara säker på att den inte skaver vid processen av penisförlängning. För att ha allt som man behöver tillgängligt innehåller paketet en Androextender penisförlängare, medicinsk tjänst under ens behandlingsförlopp, två Androcomfort komfortband, två Androtopp skumkuddar för komfortbanden, Snabb-start guide samt en E-bok med 100 sextips. Med andra ord har man allt man behöver för sin penisförlängning.

Fördelar:

 • Medicinsk penisförlängare av hög kvalitet
 • En stor mängd medföljande utrustning
 • Mycket bekväm att använda

Nackdelar:

 • Ganska dyrt set

Bästa recensionerna | Jes Extender Original Penisförlängare

jes extender original penis forstørrer ny

Här kommer ett set för penisförlängning som innehåller all den utrustningen som man kan tänkas behöva för permanent penisförstoring. Jes Extender Original Penisförlängare och all dess utrustning kommer dessutom i en fin ask för enkel förvaring och transport oavsett vart man ska hän. Just denne penisförlängare har rekommenderats av läkare sedan år 1995, och detta är naturligtvis ett stort skäl till varför den här typen av penisförlängning går att lita på.

Det brukar förväntas att se en penisförlängning på ungefär 30 % efter dess att man har använt Jes Extender Original Penisförlängare i omkring 3-6 månader. Det är dock värt att nämna hur man bör använda förlängaren i flera timmar per dag för att nå detta resultat.

För en framgångsrik penisförlängning använder sig Jes Extender Original Penisförlängare av en metod som under en lång tidsperiod sakta sträcker ut ens penis. Detta uppmuntrar till cellproduktion, vilket i längden gör ens penis större. Penisförlängning kräver dock en stor mängd tid och dedikation för att lyckas, så det gäller att man har många timmar över varje dag.

Fördelar:

 • Har rekommenderats av läkare sedan 1995
 • Setet innehåller allt man kan tänkas behöva
 • Det är möjligt att sova med penisförlängaren på

Nackdelar:

 • Mycket dyrt

Den billigaste | Male Edge Basic Penisförlängare

male edge basic penis forstørrer ny

Med Male Edge Basic Penisförlängare får man tillgång till ett kit för penisförlängning utan att behöva betala en enorm summa pengar. Denne penisförlängare kan genom upprepad användning leda till en penisförstoring på upp till 60 %, men då gäller det att man drar nytta av setet på ett flitigt vis.

Vid användning av detta kit för penisförlängning under tre-sex månaders tid är det möjligt att uppnå en penisförstoring på hela 30 %, men man bör då använda redskapet under flera timmar varje dag för att nå det önskade resultatet. Male Edge Basic Penisförlängare kommer till ett ganska billigt pris jämfört med andra varianter av penisförlängare då setet inte innehåller lika många tillbehör och redskap som vissa andra penisförlängare, men man får ändå tillgång till de grundläggande tillbehören som är nödvändiga.

För framgångsrik penisförlängning drar Male Edge Basic Penisförlängare nytta av en metod som drar ut penisen under en lång tid för att se till så att nya celler skapas. Det är på så vis de flesta typer av penisförstoring går till, och med Male Edge Basic Penisförlängare slipper man att betala en förmögenhet.

Fördelar:

 • Har visat prov på imponerande resultat
 • Innehåller den utrustningen som behövs
 • Bekväm att använda

Nackdelar:

 • Ganska få tillbehör inkluderas i setet

Till den erfarna | Andropenis Gold Penisförlängare

andropenis gold penis extender

För att få lägga vantarna på Andropenis Gold Penisförlängare kan det komma att kosta en ganska dyr slant, och en av anledningarna varför är då en av de använda materialen för penisförlängaren är 24 karats guld. Just detta redskap för penisförlängning är ett medicinskt redskap med bevisade resultat, så om man är ute efter en utomordentligt robust penisförlängare i högkvalitativa material behöver man inte leta längre.

Denne penisförlängare har en lång rad medföljande tillbehör. Köp detta set för att få tillgång till en penisförlängare med en beläggning av 24 karats guld, två stycken Androcomfort komfortband, två stycken Androringar, två stycken Androtop skumkuddar till komfortbanden, två stycken Androsilicone tillbehör till skumkuddarna, en instruktions-CD, en instruktionsbok, en snabbstartsguide samt en E-bok med 100 olika sextips.

Tack vare utdragningsfunktionen hjälper Andropenis Gold Penisförlängare kroppen att börja tillverka nya celler, och det är genom denne process som man får en lyckad penisförlängning så länge man använder sin penisförlängare tillräckligt ofta och länge. Rekommendationen brukar vara fyra till nio timmar om dagen under sex till nio månader.

Fördelar:

 • Högkvalitativa material
 • Penisförlängare med beläggning av 24 karats guld
 • En stor mängd medföljande tillbehör

Nackdelar:

 • Ganska dyr

Dyraste | Jes Extender Original Guld Penisförstorare

jes extender original gold standard penis forstørrer ny

Jes Extender Original Guld Penisförstorare är en högkvalitativ penisförlängare för effektiv penisförlängning efter långvarig användning. Sedan år 1995 har denne penis förlängare rekommenderats av läkare världen över då det är kliniskt bevisat att redskapet leder till synliga resultat. Jes Extender Original Guld Penisförstorare har en ganska stor prislapp, både tack vare sin effektivitet, de många tillbehören som medföljer samt det faktumet att redskapet är belagt med 24 karats guld.

I dagsläget har mer än en halv miljon personer dragit nytta av denne penis förlängare som alla gånger har sett resultat efter sin penisförlängning. Rom byggdes dock inte på en dag, och för att processen ska bli lyckad krävs det att man använder sig av denne penis förlängare under flera månaders tid, gärna 2-4 timmar dagligen.

Till skillnad från penispumpar och liknande verktyg ser en penis förlängare till så att ens penisförlängning blir permanent även efter dess att man har slutat använda Jes Extender Original Guld Penisförstorare. Tillbehör som ingår består bland annat av ett antal förlängningsstänger, en gasbinda, en skumgummikrans samt ett kardborreband.

Fördelar:

 • Kliniskt bevisad att ge resultat
 • Belagd med 24 karats guld
 • Finns medföljande ask med en stor mängd tillbehör

Nackdelar:

 • Utomordentligt dyr

Flest möjligheter | Male Edge Extra Penisförlängare

male edge extra penis forstørrer ny

Satsa på Male Edge Extra Penisförlängare för en prisvärd penis förlängare som kommer i en praktisk väska tillsammans med en rad tillbehör. Produkten kan användas för att på sikt öka storleken på ens penis med upp till 60 %, men resultaten varierar beroende på hur länge man använder redskapet.

Male Edge Extra Penisförlängare har bevisat sig vara effektiv inom penisförlängning där användning i upp till ett halvår kan leda till en penisförlängning på 30 %. Denne penis förlängare arbetar genom att uppmuntra till cellproduktion, vilket i längden drar ut penisens vävnad och resulterar i en permanent penisförlängning – även efter dess att man har slutat använda produkten.

En penis förlängare såsom Male Edge Extra Penisförlängare bör användas under flera timmar varje dag för att nå ens efterlängtade mål. En effektiv penisförlängning kräver minst 2-4 timmars användning per dag, men det är fullt möjligt att dra nytta av ens penis förlängare i så mycket som 12 timmar per dag. Ha i åtanke att man ska börja långsamt och därför inte justera ens penis förlängare till den mest intensiva inställningen när man precis har börjat. Man kan dessutom sova med produkten så länge man ligger på rygg.

Fördelar:

 • Effektiv penis förlängare
 • Paketet innehåller extra tillbehör
 • Relativt enkel att använda

Nackdelar:

 • Ganska dyr

Mest populära | Jes Extender Titanium Penisförlängare

jes extender titanium penisforlænger ny

För de som drömmer om effektiv penisförlängning som ger permanenta resultat kommer Jes Extender Titanium Penisförlängare inte att svika en. Denne penis förlängare är ett kit med en penis förlängare i rostfritt stål och medicinskt plast tillsammans med ett flertal tillbehör såsom en ask i aluminium och förlängningsgängor. För effektiv penisförlängning bör man använda produkten i alltifrån ett halvår till ett och ett halvt år där produkten sitter på två-fyra timmar dagligen. Ju längre man använder produkten desto mer effektiv blir ens penisförlängning.

När man har nått ett resultat som man är nöjd med gäller det bara att sluta använda ens penis förlängare: förstoringen kommer att vara permanent även efter dess att man har avslutat processen.

Som prov på hur väl denne penis förlängare fungerar är det väl värt att nämna hur produkten har tagits fram av läkare och rekommenderats världen över sedan år 1995. Med andra ord kan man vara säker på att det inte är någon fuffens i görningen, utan att man får seriös penisförlängning som verkligen håller i.

Fördelar:

 • Penis förlängare i högkvalitativt material
 • Tillverkad av kunniga läkare
 • Rekommenderad av läkare sedan 1995

Nackdelar:

 • Mycket dyr

Min favorit | Jes Extender Light Standard Penisförlängare

jes extender light standard penisforlænger ny

För att öka självförtroendet, prestationsförmågan samt att verkligen imponera på sin partner i sovrummet kan man gynnas av att satsa på en penis förlängare som ger resultatet av en permanent penisförlängning. Just Jes Extender Light Standard Penisförlängare kommer i materialen rostfritt stål samt medicinskt plast och används under ett antal månader för att uppnå en penisförlängning som passar ens individuella behov.

Det brukar rekommenderas att dra nytta av denne penis förlängare i 6-18 månader för effektiv penisförlängning, och då är det av yttersta vikt att använda den 2-4 timmar dagligen. Om man är lite finurlig är det möjligt att gömma sin penis förlängare under kläderna, och man kan dessutom sova med den om detta skulle vara att föredra. Då detta redskap för penisförlängning är framtaget av kunniga läkare kan man lita på att man får en äkta kvalitetsprodukt som verkligen fungerar.

För en lyckad penisförlängning drar Jes Extender Light Standard Penisförlängare nytta av en metod som under en längre tid drar ut ens penis för att se till så att nya celler produceras. Resultatet av allt detta blir en längre penis som man kan njuta av och förhoppningsvis imponera på sin partner med.

Fördelar:

 • Effektiv penis förlängare
 • Framtagen av kunniga läkare
 • Allt man behöver i ett smidigt set

Nackdelar:

 • Relativt dyrt

Till nybörjaren | Jes Extender Silver Standard Penisförlängare

jes extender silver standard penisforlænger ny

För de som inte har någon tidigare erfarenhet kring penisförlängning och redan idag vill testa på den här metoden kan Jes Extender Silver Standard Penisförlängare bli en bra produkt att börja med. Denne penis förlängare är tillverkad av medicinskt plast samt silverbelagt rostfritt stål. För att få tillgång till alla de redskapen som man kan behöva för en lyckad penisförlängning innehåller paketet en Jes Extender penisförlängare, ett mjukt frontstycke, en gaze, en bekväm rem samt 8 ytterligare förlängningsdelar. Allt detta kommer förpackat i en snygg och robust ask som är lätt att transportera med sig.

Hur effektiv är då Jes Extender Silver Standard Penisförlängare? Resultaten talar för sig själva då mer än en halv miljon män har testat på produkten med stor framgång. För att få ett bra resultat av ens penisförstoring är det dock av yttersta vikt att man använder produkten ofta och länge utan att vara glömsk.

Använd helst produkten i minst två timmar varje dag under flera månaders tid, men det är inga problem att bära produkten under fler timmar än så. Tänk dock på att börja långsamt och att inte justera ens penis förlängare till det maximala trycket precis i början.

Fördelar:

 • 500 000+ användare har nått goda resultat
 • Ett bra val för nybörjare
 • Händig och robust ask ingår

Nackdelar:

 • Ganska dyr

Tillbehör till ens penisförlängare

Visst kan det hända att vissa tillbehör och redskap till ens penisförlängare tappas bort, eller så har man helt enkelt köpt ett billigare set utan de nödvändiga redskapen. Vad fallet än må vara är det av yttersta vikt att man har alla de rätta tillbehören till ens förfogande. Nedan ska vi därför gå igenom en lista över de viktigaste tillbehören till ens penis förlängare så att man kan vara väl förberedd på allt som komma skall.

Male Edge Rubber Rem Vit

jes extender rubber strap hvid

Om man drar nytta av en Male Edge penis förlängare för penisförstoring kan det behövas en extra gummirem för att allt ska sitta på sin plats. Det är vanligt att man drar nytta av en penis förlängare under flera månaders tid (ibland till och med under mer än ett år) och visst kan gummiremmarna slitas ut under tidens gång. För detta skäl ska man inte tveka att satsa på en ytterligare Male Edge Rubber Rem för att kunna byta ut den förra remmen efter ett tag och fortsätta med sin penisförstoring.

Male Edge Rubber Rem är en vit gummirem som är både ftalatfri samt latexfri och kommer tillsammans med en bruksanvisning på engelska. Det är möjligt att dra nytta av Male Edge Rubber Rem till alla typer av Male Edge produkter, så satsa på en ytterligare gummirem idag för att kunna fortsätta med sin penisförstoring utan att behöva oroa sig för att de nuvarande remmarna ska slitas ut.


Jes Extender Protection Pad

jes extender protection pad

För att få det där perfekta resultatet på ens penisförstoring med hjälp av en penis förlängare gäller det att man använder produkten under flera timmar varje dag – och detta kan pågå i månader. När det kommer till sådan långvarig användning är det sannerligen av yttersta vikt att ta komforten på allvar så att det aldrig skaver eller gör ont under ens penisförstoring. Om man vill vara på den säkra sidan och lägga fokus på komfort: varför inte inhandla en Jes Extender Protection Pad?

Den skyddande dynan kommer att fungera med alla de olika Jes Extender produkterna i form av penis förlängare. Produkten är tillverkad av ett bekvämt silikonmaterial samt är både latexfri och ftalatfri. Diametern på Jes Extender Protection Pad är 7 cm medan längden ligger på 25 cm. Satsa på detta tillbehör idag för att alltid få en så bra upplevelse som möjligt när man drar nytta av ens penis förlängare. Då processen av penisförstoring tar en sådan lång tid är det väl värt att dra nytta av ett skydd såsom Jes Extender Protection Pad.


Male Edge Rubber Strap Svart

male edge rubber strap sort ny

Vi nämnde tidigare den händiga gummiremmen i vitt, och här kommer en liknande produkt i en stilren svart färg. Om man är ute efter ett synligt resultat av ens penisförstoring är det ett måste att använda ens penis förlängare under minst ett halvår – om inte mycket längre än så. Detta betyder att vissa tillbehör mycket väl kan slitas ut efter ett tag och därför är i behov av att ersättas, och gummiremmen är ett tydligt exempel på detta. Även om ens nuvarande gummiremmar inte än har slitits ut är det alltid bra att vara förberedd genom att satsa på en Male Edge Rubber Strap i en snygg svart färg.

Just denne gummirem kommer att fungera med alla typer av Male Edge penis förlängare, men även alla Jes Extender penis förlängare. Tillbehöret är både ftalatfritt samt latexfritt, och för att vara på den säkra sidan får man dessutom med en bruksanvisning på engelska. Satsa på en Male Edge Rubber Strap i svart redan idag om man är ute efter penisförstoring med en högkvalitativ penis förlängare och vill vara säker på att man har alla de nödvändiga tillbehören tillhands.


Cohesive Gauze Gasbinda för Penisförlängare

gazebind til penisforlænger ny

Cohesive Gauze Gasbinda för Penisförlängare är en mjuk och bekväm produkt som man sätter runt penisens ollon under ens penis förlängare för att se till så att produkten inte skaver vid användning. När man drar nytta av en penis förlängare kommer man med största sannolikhet att använda denne produkt under minst ett halvår, och för bästa effekt flera timmar varje dag. Just därför är det inte överraskande hur det kan skava för vissa, och för att undvika denne problematik gäller det helt enkelt att vända sig till en gasbinda.

Cohesive Gauze Gasbinda för Penisförlängare är en relativt billig gasbinda som kan användas under processen av penisförstoring tillsammans med ens penis förlängare. Gasbindan kan användas både tillsammans med Male Edge penis förlängare samt Jes Extender penis förlängare. Det är inte alla som kommer att vara i behov av en gasbinda vid penisförstoring, men det kan alltid vara en god idé att ändå satsa på produkten i förväg så att man har gasbindan tillhands om den väl skulle behövas. Dra nytta av ens penis förlängare under flera timmar varje dag med ökad komfort tack vare Cohesive Gauze Gasbinda för Penisförlängare.


Kardborrband till Jes Extender

velcro strop til jes extender

För de som drar nytta av en Jes Extender penisförlängare för permanent penisförstoring kan man komma att vara i behov av vissa extra tillbehör. Just kardborrband till Jes Extender är en händig produkt för de som vill att komforten ska vara en prioritet. Det är fullt förståeligt hur en penisförstoring kan börja skava efter ett tag då det rekommenderas att man använder penisförlängaren under flera timmar varje dag i ett stort antal månader. För den här anledningen kommer man att tacka sig själv om man lägger några extra hundralappar på en produkt som förse en med den där rätta komforten under ens penisförstoring som man inte vill missa.

Kardborrband till Jes Extender är en sådan produkt, och detta tillbehör är ett avtagbart kardborrband som kan vara händigt vid penisförstoring av alla slag. Man placerar denne produkt runt ens penis innan dess att man fäster själva penisförlängaren inför penisförstoring. Det är sedan upp till en själv hur stramt kardborrbandet ska sitta åt. Satsa på det här tillbehöret redan idag för att vara redo inför ens penisförstoring.


Gummi inpackning för Male Edge och Jes Extender

gummi omslag til male edge og jes extender

Det nästsista tillbehöret på listan är en gummiinpackning som används vid penisförstoring för större komfort under processen. Produkten placeras runt ens penis innan dess att man fäster penisförlängaren, och på så vis hålls ens penis på plats under hela penisförstoringen utan oro över att penisförlängaren ska glida av.

Den här typen av gummiinpackning kommer att fungera till både Male Edge penisförlängare samt Jes Extender penisförlängare, så oavsett vad man använder till sin penisförstoring kan man räkna med att den här produkten finns där för en. Dess bredd ligger på 6,2 cm medan längden ligger på 16 cm. Penisförstoring har aldrig varit mer komfortabelt tack vare detta tillbehör.


Jes Extender Silikon Stropp

jes extender silikone strop

Det sista tillbehöret som man inte får missa om man vill få en så bra upplevelse som möjligt med ens penisförstoring är Jes Extender Silikon Stropp. Såsom namnet avslöjar är detta ett tillbehör som kan användas tillsammans med en Jes Extender penisförlängare för att underlätta vid penisförstoring.

Jes Extender Silikon Stropp dras nytta av genom att fästa den kring ens penis runt ollonet för att penisförlängaren ska sitta mer stabilt. Särskilt för män som är omskurna kan detta komma att bli ett utomordentligt bra tillbehör när man vill vara säker på att ens penisförstoring sker på rätt sätt. Med alla tillbehören som har nämnts ovan är man redo att satsa på ens föredragna penisförlängare för att njuta av en framgångsrik penisförstoring.