Bäst i test | Här är de bästa penisvibratorerna

Är man på jakt efter en ny het leksak som kommer att förbättra parlekarna eller förse en med härliga onanistunder som aldrig förr? Då måste man testa på en penisvibrator som låter en välja mellan en rad härliga vibrationsmönster för en mer skräddarsydd upplevelse.

Topplista
1. Hot Octopuss Pulse III Duo PenisvibratorSe priset
2. Fun Factory Cobra II PenisvibratorSe priset
3. Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator till MänSe priset
4. Satisfyer Men Wand Penis VibratorSe priset
5. Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerande Penis SleeveSe priset
6. Fun Factory Manta PenisvibratorSe priset
7. Tenga Flip Zero Black med VibratorSe priset
8. Satisfyer Men Vibration MasturbatorSe priset

Penisvibratorer finns det många av, och just därför ska vi nedan gå igenom några av de bästa penisvibratorerna på marknaden för att göra sökandet efter den bästa sexleksaken så mycket enklare. Jämför de olika varianterna och hitta en leksak som passar ens individuella önskemål och behov.

Bäst sexleksaker för män

Bäst i test | Hot Octopuss Pulse III Duo Penisvibrator

hot octopuss pulse iii duo penis vibrator

För en het penis vibrator som både är stilren och effektiv: låt oss presentera Hot Octopuss Pulse III Duo Penisvibrator. Denne penis vibrator styrs av en händig fjärrkontroll och kommer med hela fem olika vibrationshastigheter. Produkten är framtagen för att stimulera både honom och henne samtidigt när det är dags för heta lekar i sovrummet tillsammans med ens käraste. Samtidigt som ens penis stimuleras kommer även partners klitorisområde att älska de kraftiga vibrationerna som tar en till en helt ny nivå av njutning.

Denne penis vibrator har sannerligen visat prov på att vara effektiv då den år 2014 kammade hem priset för “Couples Toy of the Year” (årets parleksak) Med ett material i silikon kommer leksaken att vara riktigt bekväm vid användning samtidigt som den vattentäta egenskapen tillåter för heta våta lekar.

Fördelar:

 • Har vunnit pris för bästa leksaken till par
 • Härligt silikonmaterial
 • Fullständigt vattentät

Nackdelar:

 • Ganska dyr

Bästa recensionerna | Fun Factory Cobra II Penisvibrator

fun factory cobra ii penis vibrator sort rød

Här kommer en härlig penis vibrator som har kammat hem förstaplatsen gällande innovativa sexleksaker för män. Som om inte detta vore nog har Danmarks största tidning på nätet utsett vibratorn som den bästa sexleksaken för män. Med andra ord kan man lita på att man kommer att få många heta stunder tillsammans med denne penis vibrator för lekar antingen på egen hand eller med ens partner.

Leksaken är tillverkad av ett hudvänligt och bekvämt medicinskt silikon och är fullkomligt vattentät. Välj mellan en Fun Factory Cobra II Penisvibrator i antingen röd eller svart beroende på vad man själv föredrar. Med denne leksak i hand får man njuta av kraftfulla vibrationer, och man har möjligheten att välja mellan så många som 11 olika vibrationsmönster. Det krävs inte ens att man rör leksaken fram och tillbaka då denne penis vibrator sköter arbetet åt en. Man lutar sig helt enkelt bara tillbaka och njuter av den härliga stimuleringen i ett snyggt paket.

Fördelar:

 • Har mottagit beröm från många håll
 • 11 härliga vibrationsmönster
 • Fullkomligt vattentät

Nackdelar:

 • Använder batterier

Bäst till priset | Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator till Män

sinful rechargeable powerful male masturbator

Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator till Män är en härlig penis vibrator med 10 olika fantastiska vibrationsinställningar att välja mellan. Leksaken är utomordentligt enkel att använda med hjälp av knapparna på botten av vibratorn, så det är bara att klicka igång leksaken och börja njuta.

Då denne penis vibrator är vattentät blir det inga problem att dra nytta av den i badrummet när det är dags för ett avkopplande bad. För fräcka lekar i sovrummet kan man dessutom låta ens partner styra vibratorn medan man själv bara njuter av den härliga stimuleringen. Bäst av allt är att Sinful Uppladdningsbar Powerful Masturbator till Män inte kostar särskilt mycket jämfört med många andra typer av penis vibrator, så visst får man mycket för pengarna.

Fördelar:

 • 10 olika vibrationsinställningar
 • Tillverkad av ett härligt silikonmaterial
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Kan upplevas en aning för liten

Den nyaste | Satisfyer Men Wand Penis Vibrator

satisfyer men wand penis vibrator

Med fem olika hastigheter och 10 vibrationsmönster är Satisfyer Men Wand Penis Vibrator en sexleksak som man definitivt inte vill missa. Använd den antingen på egen hand för heta onanistunder eller ta med den in i sovrummet när det är dags att krydda till lekarna tillsammans med partnern.

Denne penis vibrator är tillverkad av ett skönt silikonmaterial som kommer att kännas fantastiskt mot huden, och de många olika vibrationsmönstren gör bara upplevelsen bättre. Tack vare faktumet att leksaken är vattentät kan man till och med ta med den in i badrummet för sköna stunder i badkaret eller duschen. Till och med Rocco Siffredi – en äkta porrlegend – rekommenderar denne penis vibrator, så man kan verkligen vara säker på att leksaken kommer att leverera. Satisfyer Men Wand Penis Vibrator är latexfri, ftalatfri, har en total längd på 20,5 cm samt en inre diameter på 3,5 cm.

Fördelar:

 • Högkvalitativ vibrator
 • En stor mängd vibrationsmönster och hastigheter
 • Fullkomligt vattentät

Nackdelar:

 • Materialet kan locka till sig damm

Den billigaste | Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerande Penis Sleeve

marc dorcel deep vibe vibrerende penis sleeve

Få aldrig mer en tråkig stund i sovrummet så länge man har Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerande Penis Sleeve vid ens sida. Denne penis vibrator är förvånansvärt billig och ger stor valuta för pengarna. Leksaken används enkelt under både onani och samlag för att förbättra upplevelserna med partnern eller på egen hand. Syftet med penis sleeven är att se till så att man får en mer kraftig och långvarig erektion som är känslig vid beröring för ännu bättre orgasmer. Grädden på moset är just hur sexleksaken även vibrerar för att lägga till en extra dimension till njutningen.

Aftonbladet korade leksaken som en av sina testvinnare år 2014, så man kan lita på att Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerande Penis Sleeve har mycket att bjuda på. Denne penis vibrator är fullkomligt vattentät, och det är därför inga problem att ta med den in i badrummet om man så föredrar.

Fördelar:

 • Mycket billig
 • Vattentät
 • Perfekt för ett kraftigt och mer långvarigt stånd

Nackdelar:

 • Endast en vibrationsnivå

Min favorit | Fun Factory Manta Penisvibrator

fun factory manta penis vibrator

Är man ute efter en penis vibrator med ett unikt utseende som garanterat kommer att förse en med många härliga stunder i sovrummet? Då Blir Fun Factory Manta Penisvibrator en förträfflig sexleksak att satsa på. Oavsett om man vill använda den på egen hand för onani eller om man vill introducera leksaken vid förspel med sin käraste imponerar denne penis vibrator vid alla tillfällen. Välj mellan antingen blå, grön eller svart för att få en leksak som passar en likt handen i handsken.

Med materialet medicinskt silikon kan man räkna med att det blir utomordentligt bekvämt att dra nytta av Fun Factory Manta Penisvibrator. Man har möjligheten att välja mellan både sex olika vibrationsmönster samt sex olika hastigheter för att få en upplevelse som är skräddarsydd efter ens egna behov. För att göra saken bättre är denne penis vibrator dessutom vattentät om man föredrar att ta med sig sina sexleksaker in i badrummet för att njuta i duschen eller badkaret.

Fördelar:

 • Flera vibrationsmönster och hastigheter
 • Härligt silikonmaterial
 • Helt vattentät

Nackdelar:

 • Relativt dyr

Till nybörjaren | Tenga Flip Zero Black med Vibrator

tenga flip zero black med vibrator

För att uppleva onani som aldrig förr med en sexleksak som levererar alla gånger får man inte missa att testa på Tenga Flip Zero Black med Vibrator. Denne penis vibrator är tillverkad av elastomer, ABS och silikon för att förse en med en så härlig upplevelse som möjligt. Välj mellan fem olika vibrationsmönster för att hitta en stimulerande inställning som passar en helt perfekt. Ens penis vibrator kan användas när man antingen vill ha en stund för sig själv eller när man vill krydda till sexlivet med ens partner.

Tack vare att sexleksaken är vattentät blir det heller inga problem att koppla av med vibratorn i duschen eller badkaret. För att slippa att konstant ge sig iväg och köpa nya batterier är denne penis vibrator uppladdningsbar för extra komfort. Testa på den här effektiva vibratorn redan idag för att få njuta av fantastiska upplevelser.

Fördelar:

 • Fem vibrationsmönster att välja mellan
 • Vattentät
 • Uppladdningsbar

Nackdelar:

 • Mycket dyr

Satisfyer Men Vibration Masturbator

satisfyer men vibration masturbator

Oavsett om man vill krydda till lekarna med partnern eller är ute efter en sprillans ny leksak för de härliga onanistunderna kommer Satisfyer Men Vibration Masturbator att imponera på en om och om igen. Denne penis vibrator är tillverkad av silikon: ett material som känns utomordentligt bekvämt mot huden. Som om detta inte vore nog har man så mycket som 11 olika vibrationsmönster att välja mellan för att kunna hitta precis den inställningen som passar en för stunden. Man kan lätt testa sig fram genom att använda knapparna på denne penis vibrator, och efter användning är det inga problem att rengöra den.

För att slippa det konstanta köpandet av nya batterier är Satisfyer Men Vibration Masturbator uppladdningsbar med hjälp av en USB-kabel som ingår. Våta lekar är heller ingen match för denne penis vibrator då den är fullkomligt vattentät.

Fördelar:

 • Uppladdningsbar
 • Vattentät
 • 11 olika vibrationsmönster att välja mellan

Nackdelar:

 • Kan lätt locka till sig damm

Leten LT9035 Gasbag Sucking Masturbator med Vibrator

leten sm360 vibrerende blowjob masturbator

Vanliga vibratorer kan kännas riktigt sköna, men för att ta njutningen till en helt ny nivå bör man testa på en penis vibrator såsom Leten LT9035 Gasbag Sucking Masturbator med Vibrator. Den här sexleksaken kommer utrustad med en sleeve som är utformad för att likna en kvinnas intima delar till en så stor grad som möjligt. De inbjudande blygdläpparna tillsammans med det härliga silikonmaterialet kommer att förse en med äkta njutning vid användning. För att ta realismen ännu längre kommer denne penis vibrator utrustad med stönande ljudeffekter som bara gör upplevelsen bättre.

För att få precis den stimuleringen som man är ute efter ser Leten LT9035 Gasbag Sucking Masturbator med Vibrator till så att man kan välja mellan 10 vibrationsmönster. På så sätt kan man testa sig fram för att hitta precis den inställningen som man föredrar.

Fördelar:

 • Utrustad med naturtrogen sleeve
 • Stönande ljudeffekter
 • Härligt silikonmaterial

Nackdelar:

 • Inte helt vattentät

REV1000 Roterande Onaniprodukt för Män

rev 1000 roterande onaniprodukt

REV1000 Roterande Onaniprodukt för Män är en typ av penis vibrator som man gynnas av oavsett om man planerar att använda den själv till onani eller introducera den under parlekar tillsammans med sin älskade. Med ett härligt och bekvämt silikonmaterial kommer leksaken att kännas utomordentlig att använda, och med de många vibrationsmönstren finns det mycket att upptäcka.

Denne penis vibrator har så mycket som 49 olika hastighets- och vibrationskombinationer som förser en med en upplevelse utöver det vanliga. Handtaget är därtill mycket lätt att greppa tag i för bekväm användning i alla lägen. Med REV1000 Roterande Onaniprodukt för Män behöver man inte oroa sig för att köpa en stor mängd batterier då leksaken är uppladdningsbar med en laddare som ingår i paketet. Allt som behövs är ett vattenbaserat glidmedel, och sedan kan man njuta som aldrig förr av denne högkvalitativa penis vibrator.

Fördelar:

 • Härligt silikonmaterial
 • Uppladdningsbar
 • Totalt 49 hastighets- och vibrationskombinationer

Nackdelar:

 • Relativt högljudd

Sir Richards Element MS Uppladdningsbar Penisvibrator

sir richards element ms penis vibrator

Sir Richards Element MS Uppladdningsbar Penisvibrator bjuder på förträffliga vibrationer som man inte kommer att kunna få nog av. Denne penis vibrator i silikon har en skön känsla till sig och ett läckert svart utseende som man bara måste älska. Sexleksaken är både latexfri och ftalatfri samt fullständigt vattentät för att kunna användas i antingen badkaret eller duschen. Introducera leksaken när det är dags att krydda till lekarna med partnern eller använd den för onani på egen hand.

Just den här penis vibratorn har som mål att stimulera det känsliga området precis under ollonet, vilket leder till explosiva orgasmer alla gånger. Batterier är ingenting som man behöver oroa sig för då denne penis vibrator laddas upp med hjälp av en USB-kabel, och efter dess att leksaken har laddats upp helt kan man använda den i så mycket som 15 timmar.

Fördelar:

 • Högkvalitativ penis vibrator
 • Vattentät
 • Uppladdningsbar utan batterier

Nackdelar:

 • Kan lätt locka till sig damm

Leten a380 Ultimate Piston Super Masturbator

leten a380 ultimate piston super masturbator

Upplev den väl omtyckta Leten a380 Ultimate Piston Super Masturbator och njut av fantastiska vibrationer när man antingen onanerar på egen hand eller när det är dags att hetta till lekarna med sin partner. Det gäller bara att föra in penisen i den härliga sleeven för att kunna njuta av denne högkvalitativa penis vibrator med sina 10 vibrationsmönster tillsammans med fem hastigheter.

Glöm bort allt som har med batterier att göra: Leten a380 Ultimate Piston Super Masturbator är uppladdningsbar med hjälp av en sladd som ingår i paketet. Själva vibratorn är tillverkad av ett härligt TPE-material med plast runtom, och med detta i åtanke kan man lita på att denne penis vibrator känns extra skön vid användning. Ha i åtanke att leksaken inte är vattentät och därför inte bör tas med in i duschen eller ner i badkaret.

Fördelar:

 • Härligt TPE-material
 • 10 mönster och fem hastigheter
 • Uppladdningsbar utan användning av batterier

Nackdelar:

 • Är inte vattentät

OptiMale Uppladdningsbar Värmande Masturbator

optimale opladelig varmende masturbator

OptiMale Uppladdningsbar Värmande Masturbator är en penis vibrator med en lite unik funktion på så vis att sexleksaken kan värmas upp av sig själv. Både när man kör solo och när man använder leksaken tillsammans med ens partner kan denne penis vibrator bjuda på en riktigt verklighetstrogen känsla tack vare värmefunktionen. Det dröjer inte mer än fem minuter innan den kommer upp i en värme på 37 grader, och när detta resultat väl har uppnåtts känns denne penis vibrator nästan som den äkta varan.

Värmefunktionen är dock inte allt som OptiMale Uppladdningsbar Värmande Masturbator har att bjuda på: det finns därtill tre hastigheter samt sju vibrationsmönster att välja mellan. Materialet kommer att kännas mycket skönt mot huden då leksaken är tillverkad av silikon. Sist men inte minst laddas vibratorn lätt upp med en sladd istället för att använda batterier.

Fördelar:

 • Utomordentlig värmefunktion
 • En lång rad vibrationsmönster att välja mellan
 • Skönt silikonmaterial

Nackdelar:

 • En aning dyr

Close2You Paso Penis Vibrator

close2you paso penis vibrator

Det härliga mönstret inuti denne penis vibrator kombinerat med de sköna vibrationerna kommer att förse en med en upplevelse som man sent ska glömma. Introducera leksaken i sovrummet för att njuta tillsammans med ens partner eller använd leksaken själv när onani står på menyn. Välj mellan en av de sju olika vibrationslägena för att hitta en inställning som passar en likt handen i handsken.

För att det ska bli så skönt som möjligt att dra nytta av denne penis vibrator är det en rekommendation att satsa på ett vattenbaserat glidmedel som gör det lätt som en plätt att föra in leksaken. Någonting som gör det ännu lättare är materialet av medicinskt silikon som känns förbluffande skönt mot huden samt är en aning töjbart.

Fördelar:

 • Flera vibrationsmönster att välja mellan
 • Härligt mönster på insidan
 • Tillverkad av högkvalitativt medicinskt silikon

Nackdelar:

 • Använder tre stycken batterier samtidigt

Rocks Off Rise Onaniprodukt med Vibrator

rocks off rise onaniprodukt med vibrator

Satsa på en penis vibrator som verkligen vet var skåpet ska stå genom att vända sig till Rocks Off Rise Onaniprodukt med Vibrator. Ribborna inuti ger en extra dimension till njutningen, och med hela 10 olika vibrationsmönster att välja mellan kan stor njutning vara inom ens snara framtid. Använd antingen denne penis vibrator tillsammans med ens partner eller njut av den på egen hand vid onani – leksaken är trots allt vattentät, så det är inga problem att tappa upp ett bad och koppla av en stund på egen hand med sin penis vibrator.

Med ett material i medicinskt silikon blir upplevelserna bara bättre, och för att slippa problemen med batterier är leksaken uppladdningsbar.

Fördelar:

 • 10 olika vibrationsmönster att välja mellan
 • Sleeve med häftigt mönster inuti
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Kan lätt locka till sig damm

Xtreme Head Exciter Onaniprodukt

xtreme head exciter onaniprodukt

Njut av en penis vibrator som tillåter en att föra in sin penis i en härlig sleeve. Inuti finner man knottror och andra sköna mönster för att kunna njuta till max. Man behöver bara inhandla ett vattenbaserat glidmedel, och sedan är man redo att börja njuta antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner vid heta parlekar.

Välj mellan två olika hastigheter för att hitta den typen av stimulering som passar ens individuella behov och önskemål. Sleeven är tillverkad av TPR och kommer därför att kännas riktigt härlig vid användning.

Fördelar:

 • Olika vibrationshastigheter att välja mellan
 • Kommer utrustad med en härlig TPR sleeve
 • Prisvärd

Nackdelar:

 • Använder hela fyra batterier samtidigt

Rends R-1 A10 Cyclone Onaniprodukt med Fjärrkontroll

rends r 1 a10 cyclone

Om man tidigare har använt en penis vibrator (eller fler än så) är man säkerligen van vid att kunna njuta av ett visst antal vibrationsmönster. I vanliga fall brukar antalet ligga på allt mellan 1 och 10, men här kommer en penis vibrator som definitivt kommer att få en att tappa hakan. Rends R-1 A10 Cyclone Onaniprodukt med Fjärrkontroll har hela 50 olika vibrationsmönster att välja mellan. Ja, du hörde rätt!

Med ett härligt silikonmaterial kan man även lita på att produkten känns otroligt skön vid användning oavsett om man väljer att dra nytta av den på egen hand eller tillsammans med ens partner.

Fördelar:

 • Hela 50 olika vibrationsmönster
 • Bekvämt silikonmaterial
 • Händig medföljande fjärrkontroll

Nackdelar:

 • Inte vattentät

Sir Richard’s Control Penisvibrator

sir richards control penis vibrator

Sir Richard’s Control Penisvibrator är en sexleksak som man kan njuta av antingen själv eller med sin partner i sovrummet. Denne penis vibrator kommer utrustad med ett riktigt skönt silikonmaterial som kommer att kännas fantastiskt runt ens penis, och när det kommer till vibrationer finns det mycket att välja mellan: leksaken bjuder nämligen på tre olika hastigheter samt sju olika vibrationsmönster.

För att slippa att använda batterier kan man ladda upp denne penis vibrator tack vare den medföljande USB-kabeln. Därtill är det fullt möjligt att både använda leksaken i sovrummet och badrummet då den är helt vattentät. Koppla av i badet, duschen eller sovrummet med Sir Richard’s Control Penisvibrator.

Fördelar:

 • Ganska billig
 • 10 olika vibrationer att välja mellan
 • Fullkomligt vattentät

Nackdelar:

 • Kan kännas lite stor och klumpig