Lösningar för en kraftigare och mer långvarig erektion

0
418

Känner du att du kanske inte presterar så väl i sovrummet som du hade velat? Eller vill du bara säkerställa att stunderna tillsammans med partnern blir ännu bättre än de redan är? Oavsett vad finns det ett flertal lösningar såsom penisringar, fördröjningssprayer och lusthöjande produkter. Vi kommer att gå igenom några av dessa nedan!

Varför penisringar används så flitigt

Som namnet antyder är penisringar en sexleksak som träs över penis likt en ring. Väl på plats leder den blodflödet till området, vilket resulterar i en kraftigare och mer långvarig erektion. Följ länken för att se kategorin och införskaffa dig din egen penisring. Det finns ett stort antal fräcka varianter att välja mellan, så du kan få just det resultatet som du letar efter. Vad sägs exempelvis om en justerbar penisring? Eller kanske en penisring med inbyggda ”kaninöron” för klitorisstimulering?

Som om detta inte vore nog kan du lägga vantarna på penisringar som har en inbyggd vibrator. Vissa av dessa innehåller engångsbatterier medan andra är uppladdningsbara, och om du vill ta njutningen till nästa nivå kan du prova på en av de appstyrda penisringarna. Kort förklarat använder du din mobil för att styra vibrationerna. När allt kommer till kritan ser en penisring därför till så att både du och din partner får härliga stunder tillsammans.

Glöm inte tillbehören

Tillsammans med penisringen finns det vissa tillbehör som du kan vilja beställa separat för att fullända kvällen. I de flesta fall används penisringar under samlag, och då är det givetvis av yttersta vikt att du även köper till kondomer och glidmedel. För att hålla penisringen eller andra sexleksaker rena och fina kommer du att tacka dig själv om du också köper ett sexleksaksrengöringsmedel. Detta medel har tagits fram för att effektivt rengöra just sexleksaker, och det är mycket mer skonsamt jämfört med vanlig tvål.

Lusthöjande lösningar

Penisringar kan som sagt bjuda på en kraftigare och mer långvarig erektion, men det finns ytterligare lusthöjande lösningar som kan vara värda att titta närmare på. Dessa lufthöjande produkter finner du vanligtvis i form av antingen krämer eller tabletter, och effekten kan vara i upp till ett dygn beroende på vilken lösning du satsar på. Några av produkterna fördröjer utlösningen medan andra ökar känsligheten, så det är upp till dig vilken lösning du föredrar.

Just fördröjningssprayer dämpar penisens känslighet och säkerställer att du kan njuta under en längre tid. Tänk på att sprayen ska appliceras cirka 10 minuter innan samlag så att den kan torka in i huden ordentligt. Oavsett om du väljer att prova på penisringar, lusthöjande produkter eller en fördröjningsspray kan du vara säker på att dessa lösningar hjälper till avsevärt i sovrummet.

DELA

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här